Vesszünk el

Vesszünk el @LaMimieux városnézés budapest

Vesszünk el. Szándékosan, nem véletlen. Új helyeken, és ott is, ahol ismerősek vagyunk. Csak húzzunk egy kényelmes cipőt, felejtsük el kicsit az összes gondunk, és vegyük észre azt, amit máskor nem. Nézzünk fel, le, jobbra, balra, álljunk meg, csodálkozzunk rá, menjünk tovább, füleljünk, vagy hallgassunk zenét, gondolkodjunk, vagy pont ne – csak vesszünk el egy kicsit. Szerintem jól hangzik.

Vesszünk el @LaMimieux városnézés budapest

Én szeretek elveszni. Egy pár óra kószálás feltölt. Adjunk még a mixbe jó zenét és egy fényképezőt is, és az már egy kisebb újjászületés. Felfedezni, utazni, új helyeket és dolgokat látni lehet turistaként és lehet utazóként is. Én mindkettőben benne vagyok, de azt hiszem, egyértelmű, hogy melyiket preferálom.

Vesszünk el @LaMimieux városnézés budapest

Nemrég pedig tettem egy röpke látogatást Budapesten, és úgy döntöttem, hogy a szabadidőmet a lehető legjobb módon fogom eltölteni: elvesztem. Nem volt terv, nem volt útvonal, csak pár szabad óra, egy fényképezőgép, és zenei aláfestés. Az eredmény? Majd 300 kép, izomláz, maximális feltöltődés, és egy adag inspiráció. Nem jártam sehol, ahol már ne jártam volna, és mégis, úgy néztem szét, mint aki mindezt most látja először. És néztem fel, és le, körbe.

Vesszünk el @LaMimieux városnézés budapest

Mindenki máshogy vezeti le a feszültséget, máshogy ápolja a kis lelkét, máshogy töltődik fel – hát nálam azt hiszem, ez az egyik leghatásosabb mód, úgyhogy azt mondom, vesszünk el. Próbáld ki egyszer, amikor van pár szabad órád, egy nyugodt reggeled. Tudom, nem könnyű, de próbáld meg elfelejteni mindazt, ami aggaszt, és csak menj. Menj arra, amerre mindig, és ne csak nézz, láss; menj arra, amerre még sose mentél. Ülj le egy kicsit, és hallgasd, ami körülvesz.

Vesszünk el @LaMimieux városnézés budapest

Persze lehet, hogy nem fog tetszeni. De az is lehet, hogy igen, úgyhogy egy próbát megér nem? Mutatok képeket, hátha inspirál. Na, benne vagy? #vesszünkel

Psszt, a többi képért kövess Instagramon 😉

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..