Márciusi kedvencek

Márciusi kedvencek @LaMimieux

 

Ilyen még nem volt, hát most lesz! Ha már úgyis teljesen rá vagyok kattanva valamire, miért is ne terjesszem is a szeretetet? Lássuk hát, mikért rajongtam (egyes esetekben már-már beteges módon) márciusban.

Nemtejbegríz-tejbegríz

Márciusi kedvencek @LaMimieux

A név fura, az étel nem: márciusban túlzás nélkül majdnem minden hétköznap reggel ez volt a gyors reggeli opcióm, és továbbra is a kedvencek között van. Ami kell hozzá: polenta és valami növényi tej, saját tapasztalataim alapján leginkább a pörkölt, hozzáadott cukor NÉLKÜLI mandulatej a legjobb erre a célra. Nagyjából 2dl tejhez kell 1,5-2 evőkanál polenta. Először melegítsd fel a tejet, és mielőtt felforrna, mehet bele a polenta. Utána kevergetni kell kicsit, amíg sűrűbb nem lesz. Akkor aztán lehet turbózni: egy kis méz, esetleg vanília aroma, plusz egy diónyi vaj belekeverve, és már csorog is a nyálam.

Les Misérables

Márciusi kedvencek @LaMimieux

Icipicit kedvelem a musicaleket, tényleg, csak icipicit. Múlt hónapban megnéztük a Madách Színházban A nyomorultakat, és bár remekséges volt, azért nálam még mindig az eredeti a nyerő, amit hála a Spotify varázsának vég nélkül tudok hallgatni. És hallgattam. Sokat. Nagyon sokat. Sem megerősíteni, sem tagadni nem tudom, hogy most is azt hallgatom.

Ed Sheeran – Divide

Márciusi kedvencek @LaMimieux

Ha már Spotify… A hónap elején szerintem gyakorlatilag csak és kizárólag az új Ed Sheeran albumot hallgattam, amit, egyébként, szülinapi ajándékként meg is kaptam gyönyörűséges vinyl-en, egyből kettőn, kéken. Szerelem. Főleg a „B” oldal. Érzelmi hullámvasút ez kérem szépen. (A poros lemezlejátszótól meg tessék eltekinteni…)

Harry Potter

Márciusi kedvencek @LaMimieux

A Harry Potter mindig a kedvencek között van, nem csak márciusban, de valamikor március eleje körül kezdtem bele a sorozat újraolvasásába (de nehéz is volt eldönteni, melyik kiadást a sok közül…), plusz a filmeket is elkezdtük újranézni, úgyhogy most megint Roxfortos levélvárás van teljes szívvel.

Esti séták

Márciusi kedvencek @LaMimieux

Itt a jó idő, jöhetnek az esti séták. Nincs is jobb, mint naplemente tájékán jó társaságban sétálgatni egy jó órát, beszívni a friss levegőt, nézni az ébredező természetet, hallgatni a csicsergő madarakat – kész természetfilm, na.

Tavaszi virágok

Márciusi kedvencek @LaMimieux

És végül, de nem utolsó sorban, a legnagyobb márciusi kedvencek: a tavaszi virágok. Örök szerelem. A jácint a kedvenc, minden más ráadás, el is árasztottam az Instagramot virágos csodákkal, és most itt is megosztok párat (a borítóképpel együtt három kerek egészet), mert soha nem unom meg őket.

Márciusi kedvencek @LaMimieux

Nektek mik voltak a kedvenc dolgaitok márciusban? 🙂

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .