Karácsony, megtervezve

Karácsonyi tervező letölthető nyomtatható @LaMimieux

Krónikus listakészítőként a karácsonyi készülődés sem múlhat el listák nélkül, már csak azért sem, mert különben a dolgok felét elfelejteném. A listák és a papír-írószerek iránti szeretetből született meg ez a karácsonyi tervező, amiben mindent össze lehet szedni egy helyen.

Bár elég profi vagyok halogatásból is, az évek során rájöttem, hogy a Karácsony úgy jó, ha ki is élvezzük. Márpedig ez úgy a legkönnyebb, ha nem az utolsó pillanatban kapkodok és próbálok beszerezni/elkészíteni mindent, hanem amit lehet, még korábban, amit meg nem, azt is legalább betervezem előre, hogy tudjam, mikor kell rá sort keríteni.

Egyébként is van valami rendkívül megnyugtató, szerintem legalábbis, abban, amikor az ember leül egy negyed órára, és kicsit rendszerezi a dolgait. Nevezzük énidőnek, vagy aminek akarjuk, de tényleg egészen feltöltő hatású tud lenni egy-egy ilyen alkalom. Főleg ha közben gőzölög az asztalon egy bögre tea, a háttérben meg szól valami lágy zene (persze karácsonyi, szezon van).

A képre kattintva letölthető és utána nyomtatható (A5-ös méretben ajánlom) a karácsonyi tervező, aztán pedig már csak egy kis szabadidő kell (meg a tea és a zene), és mehet a kisebb terápiával is felérő töltögetés.

Karácsonyi tervező letölthető nyomtatható @LaMimieux

Psszt, osztozkodni szép dolog, ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is! ⬇️

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..