Karácsony, megtervezve – 2019

Karácsonyi tervező letölthető nyomtatható @LaMimieux

Igen, karácsonyi tervező. Novemberben. Tudod milyen gyorsan telik az idő?! Ráadásul egy kis előretekintéssel megspórolható sok-sok felesleges stressz és kapkodás, így több energia marad az ünnep kiélvezésére – erre jó a karácsonyi tervező. Ahogy tavaly is, idén is készültem egy letölthető, és nyomtatható füzetkével.

Persze a karácsonyi tervezés nem valami katonás, precízen kidolgozott menetrendet jelent, egyszerűen csak annyit, hogy mindent összeszedek egy helyre, így előre látom, hogy mi az, amit még szeretnék elkészíteni vagy beszerezni Karácsony előtt. Örök papír-írószer rajongóként és mániákus listagyártóként pedig külön jó program leülni egy szabad fél órában és összeírogatni ezeket a dolgokat – közben persze a háttérben szól a karácsonyi zene, anélkül nem is lenne az igazi. És nem, nincs korán hozzá.

A lenti képre kattintva letölthető és utána nyomtatható (A5-ös méretű füzetként ajánlom, alapból A4-es méretű) a karácsonyi tervező, aztán pedig már csak egy kis szabadidő kell, és mehet a kisebb terápiával is felérő töltögetés.

nyomtatható ingyenes letölthető karácsonyi tervező @LaMimieux
Kattints a képre a karácsonyi tervező letöltéséhez!

Psszt, osztozkodni szép dolog, ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is! ⬇️

2 comments on “Karácsony, megtervezve – 2019

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..