Igyál meg egy pohár vizet | Ízesített víz x3

ízesített víz @LaMimieux

Nem csinálok túl sok dolgot úgy az életben, ahogy azt kéne, de egy dologban mindenképp kiemelkedősen teljesítek – ez pedig nem más, mint a napi folyadékbevitel. Tudom. Néha én is elámulok magamon. Az ilyen nagy erővel persze nagy felelősség jár, mégpedig az, hogy mindenkit emlékeztessek rá, amikor csak lehet: igyon meg egy pohár vizet. Igen, te is. Most. Aztán gyere vissza befejezni ezt a bejegyzést.

ízesített víz @LaMimieux

Akinek esetleg még nem tűnt fel, meleg van. Valahogy átugrottuk a langyos tavaszt és totális nyár lett egyik pillanatról a másikra. Ami miatt persze abszolút nem vagyok mérges, végülis nem vártam a jól megérdemelt tavaszomra heteken, hónapokon keresztül, nincs semmi gond…

Ebben a melegben még fontosabb, mint máskor, hogy elég folyadékot vigyünk be a szervezetbe méghozzá lehetőleg vizet. Ami egy idő után nagyon unalmas tud lenni. Főleg, ha valaki annyit iszik (vizet) mint én. Ami sok, nagyon sok. Viszont még mindig jobb, mint bármi más alternatíva, főleg, ha kicsit elszórakozunk vele. Úgyhogy rá se nézz arra a cukros üdítőre, a-a, nem kell az neked. Inkább fogj egy kancsó vizet, és spékeld kicsit meg.

ízesített víz @LaMimieux

– Fagyasztott erdei gyümölcsös

Ezzel a verzióval megspórolod a jégkockát, mert a fagyasztott gyümölcs lehűti a vizet, és még ízt is ad neki. Éljen a multifunckionalitás.

ízesített víz @LaMimieux

– Mentás

Pár mentalevél pohárba dobálása mindig jó ötlet – legyen abban rozé, gin tonic, vagy persze víz. Mivel meleg van (mondtam már?), akár jégkockába is befagyaszthatod a leveleket, mert az majd jól mutat az Instagramon.

ízesített víz @LaMimieux

– Uborkás-citromos

Az uborka és a citrom olyan, mint a só és a bors: külön-külön is jók, de együtt még jobbak. Csak figyelj oda arra, hogy a citrom bio legyen (vagy csak vágd le a héját).

Most pedig menj inni. 🚰

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .