Budapest, fotóséta | Május, 2019

Budapest fotóséta kedvenc helyek Budapesten @LaMimieux

Múlt héten Budapesten jártam, ami mindig egyet jelent egy rögtönzött fotósétával, mert az utcai fotó az egyik nagy szerelmem. Majdnem 200 képet sikerült összehozni pár óra alatt, ezek közül osztok most meg néhányat, egy kis ajánlással, ha esetleg valamikor azon kapnátok magatokat, hogy nem tudjátok mihez kezdjetek Pesten egy-két szabad órával. 😉

A főváros a specialty kávézók paradicsoma, és a The Goat Herder egy örök kedvenc közülük. Pont a kávézó előtt áll meg a 74-es troli, amivel anno egyetemestiként sokat közlekedtem, szóval különleges alkalmakon mindig itt jutalmaztam meg magam egy finom kávéval. Ajánlom.

A Kisföldalattinál kevés budapestibb és bájosabb dolog van a fővárosban. Pár megállónyi utazás tökéletes program azoknak, akik, hozzám hasonlóan, veleszületett nosztalgiában szenvednek olyan korok után, amikben nem is éltek.

Budapest leginstagrammolhatóbb (?) és talán legtöbbet Instagrammolt kirakata a Wild Flower Bar tulajdona. Maximális szívecskeszemek.

Az előző üzlet közelében található a Pauza nevű bájos kis bolt, tele szuper termékekkel egy lassabb, fenntarthatóbb életért.

Életképek a hetedik és az ötödik kerületből. A hetedik örök kedvenc. Az ötödik sem panaszkodhat.

Psszt, osztozkodni szép dolog, ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is! ⬇️

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..