Adventi bakancslista – 2019

Nyomtatható letölthető adventi bakancslista karácsony 2019

Már kopogtat az ajtón az adventi időszak, és őszintén szólva, épp itt volt az ideje. Ez az év egyszerre volt hihetetlenül rövid, és közben egy egész évtized is. De indul az év legjobb időszaka: most már legális a karácsonyi hangulat, jöhetnek a karácsonyi pulcsik, az ünnepi lejátszási listák, mindenhova felkerülnek a izzósorok, és minden egy csöppet csodálatosabb és varázslatosabb lesz.

Persze ettől az szürke hétköznapok még nem szűnnek meg létezni, és a sok tennivaló között könnyű elfeledkezni arról, hogy miről is szól igazából ez az időszak, és sokszor anélkül elmúlik, hogy az ember igazán kiélvezni. Ennek elkerülésében segíthet ez a kis adventi bakancslista.

Az elemek ugyanazok, mint tavaly, hiszen vannak dolgok, amiken nem érdemes változtatni. Az ideire viszont a saját kis illusztrációim kerültek – a képre kattintva letöltheted, utána már csak nyomtatni kell és már mehet is a hangolódás. 🎄

Nyomtatható letölthető adventi bakancslista karácsony 2019
Kattints a képre az adventi bakancslista letöltéséhez!

Psszt, osztozkodni szép dolog, ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is! ⬇️

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..